Besplatna dostava za porudžbine preko 4.500 dinara.

5 najboljih muških kombinacija za zimu 2023

Iako se čini da je zima ove godine blaža nego ikada pre, ipak nismo u prilici da izađemo iz kuće bez jakne i u kratkim pantalonama. Toplo vreme sa sobom donosi veću bezbrižnost u odevanju, ali nam zima omogućava da eksperimentišemo sa slojevima i materijalima. Za Vas smo spremili predloge zimskih odevnih kombinacija za muškarce koje će učiniti da izgledate odlično i da Vam uvek bude toplo, gde god da se nalazite.

  • Akademsko-profesorski

Kombinacija sakoa i rolke odavno se vezuje za stereotip američkih profesora na univerzitetu, ali se u poslednjih nekoliko godina odnos prema toj kombinaciji promenio. Ako danas uklopite rolku sa sakoom, nećete izgledati kao da ste na putu da održite predavanje, naročito ako obučete farmerke umesto pantalona. Naravno, ako Vam je cilj formalnija i odmerenija kombinacija, farmerke zamenite pantalonama i efekat će se drastično promeniti. Rolka je odličan komad koji ne samo da greje, već odlično izgleda u kancelariji ali i u opuštenoj šetnji po prirodi. Paletu boja profesorskog look-a odaberite sami na osnovu onoga što volite da nosite i što Vam dobro stoji, i ne zaboravite da svedene boje i monohromne kombinacije gotovo po pravilu svima dobro stoje.

  • Savršeno formalno

Neke odevne kombinacije nikada neće izaći iz mode, a jedna od onih koje se uklapaju u sve stilove i prilike je i bezvremena formalna kombinacija košulje i džempera. Ne samo da na ovaj način možete lepo da uklopite dezene i materijale, nego ćete lakše podneti temperaturne promene zahvaljujući slojevima. Pamučna ili pak lanena košulja odlično izgledaju kada se samo naziru ispod toplog džempera, a sloj čistog pamuka je najprijatniji na koži u svako doba godine. Što se tiče izreza samog džempera, naš savet je da odaberete V izrez jer se tako najbolje vidi košulja, a ostavlja mesta i za kravatu. Naravno, ako niste ljubitelj V izreza, uvek možete da izaberete okrugli, a to ostavlja i mogućnost da ne nosite košulju ispod. Sve što Vam još treba da kompletirate kombinaciju su dobre pantalone i udoban i topao kaput. Uvek možete da dodate i šal kao aksesoar. 

  • Efikasno i jednostavno

Kada želite odevnu kombinaciju koja je svedena i jednostavna, a ipak topla i udobna, naš savet je da uklopite toplu rolku sa pantalonama sa učkurom. Pantalone sa učkurom su odličan kompromis između trenerke i formalnih pantalona, udobne su i dozvoljavaju Vam da se lako krećete, a ipak nisu sasvim neformalne kao što je to donji deo trenerke. Rolka je komad koji je sve popularniji poslednjih sezona, lako se kombinuje sa sakoom, a isto tako odlično izgleda kada se nosi sama, ispod jakne. Kada tražite savršenu jaknu, nije važno samo da bude topla, već je neophodno da se lepo uklopi sa ostatkom Vaše garderobe. Duplo kopčanje je postalo standard, ali dok su drikeri ili pak čičak-trake odlika sportskih modela jakni, kombinacija rajsferšlus-dugmad je mnogo formalnija i elegantnija. 

  • Bezvremena klasika

Verujemo da svaki muškarac u svom ormaru treba da ima jedan klasičan kaput koji odgovara građi tela i koji može da se nosi u najrazličitijim odevnim kombinacijama. U zavisnosti od toga kakav kroj i detalje više volite, odaberite kaput sa visokom, ruskom kragnom, ili klasičan sa spuštenom koju možete da podignete po potrebi. Kaput sa spuštenom kragnom se možda malo lakše kombinuje sa šalom, naročito ako odlučite da ga nosite ispod samog kaputa, ali podignuta kragna pruža bolju zaštitu od vetra. Prednost kaputa je što odlično izgleda bilo da ispod njega nosite farmerke i vuneni džemper, rolku i pantalone, ili pak odelo sa košuljom i kravatom

  • Sportska udobnost

Muškarci koji vole sportsku garderobu ne moraju nužno da izgledaju kao da su krenuli na trening. Naprotiv, moderni komadi sportske odeće ne samo da su izuzetno komotni i udobni, već su veoma popularni ove zime. Naš predog je da nosite tople dukserice sa kapuljačom ispod jakne, a u zavisnosti od toga gde idete, obučete farmerke ili pantalone sa učkurom. Farmerke su možda malo formalnije u odnosu na pantalone sa učkurom koje mogu da podsećaju na trenerku, ali obe kombinacije će odlično da izgledaju i da Vas greju tokom hladnih dana. Glavu i vrat uvek možete zaštititi toplom kapom i šalom, a ako su iste boje, onda su ne samo korisni, već i moderni aksesoari. 

Kao što vidite, zimi i te kako možete biti obučeni sa ukusom. Možete da testirate razne kombinacije i otkrijete u čemu se osećate autentično. Garinello u svojoj ponudi ima gotovo sve nabrojane kategorije, pa istražite proizvode koji najviše odgovaraju Vašem stilu i osetite koliko je kvalitet važan. 

Designed & developed by: