Besplatna dostava za porudžbine preko 4.500 dinara.

6 kombinacija sa polo majicom: Savršen izgled za svaku priliku

Muškarci koji vode računa o stilu i vole da ulažu u svoj izgled, u garderoberu uvek imaju komade koji odolevaju vremenu i koji se lako kombinuju. Jedan od takvih bezvremenih komada koji su uvek u trendu su klasične polo majice, a upravo su one već neko vreme u samom vrhu modnih trendova. Ukoliko niste sigurni kako uklopiti polo majicu sa ostatkom garderobe tako da bude nosiva u svakoj prilici, pročitajte naš mali vodič:

Za elegantne prilike

Elegantne i svečane prilike uvek imaju dress code, često nepisan, ali ipak prisutan. Venčanja, krštenja, veridbe, rođendani, godišnjice, proslave firme… Ukoliko idete na svečani događaj, veoma je važno da ostavite dobar utisak, a nemoguće je ne ostaviti dobar utisak kada nosite odelo. Ipak, letnje vrućine ne praštaju uvek elegantno odevanje, i velika je verovatnoća da ćete se znojiti u odelu, elegantnoj košulji, lakovanim cipelama i sa kravatom oko vrata. S druge strane, kada odelo uklopite sa polo majicom, dobijate podjednako elegantnu, a neuporedivo udobniju i prijatniju kombinaciju u kojoj ćete lepo izgledati a ipak se osećati opušteno.

Sportska elegancija

Ako Vas očekuje poslovni događaj kao što je ručak sa poslovnim partnerima ili sastanak sa potencijalnim partnerima i niste sigurni koliko formalno treba da se obučete, naša preporuka je sportska elegancija. Klasične chino pantalone i polo majica su neutralna a udobna kombinacija koja će odlično izgledati u restoranu ali i u kancelariji. Ukoliko je događaj koji Vas očekuje malo neobavezniji, polo majica sa chino pantalonama je savršen izbor, međutim, ako je formalniji i očekuje se da budete elegantnije odeveni, jednostavno dodajte klasični sako i spremni ste.

Za opušteni vikend sa prijateljima

Najlepše u vezi sa bliskim ljudima i dobrim prijateljima je činjenica da ne morate da se brinete oko toga šta ste obukli i da li je odevna kombinacija dovoljno ili previše formalna. Polo majica se odlično uklapa u casual varijante, a naša preporuka je da je uklopite sa klasičnim bermudama i mokasinama, ili čak papučama. Ovako obučeni, spremni ste za ležerno druženje sa dragim ljudima, a kada tome dodate i klasične sunčane naočare ili kačket, neće Vam smetati ni jako sunce. Uvek možete da odaberete polo majicu sa ruskom kragnom ili da podignete kragnu na klasičnoj majici, pa ćete odmah da dodate bezbrižnu notu svom izgledu.

Sportski look

Nije nikakva tajna da se polo majice najlepše i najlakše uklapaju sa bermudama. Međutim, nisu svi modeli bermuda isti i nećete postići isti rezultat ako odaberete klasične chino bermude ili ležerne cargo bermude. Chino bermude, iako neobavezne, ipak su mnogo elegantnija i svedenija varijanta od cargo bermuda, koje se savršeno uklapaju u klasični sportski look. Uparite ih sa papučama, mokasinama, ili espadrilama, i spremni ste za provod pored vode i piće sa prijateljima.

Za romantični sastanak

Polo majica je odličan izbor kada se spremate za romantični sastanak jer je lako možete uklopiti sa elegantnim ili ležernim komadima i tako postignete savršenu kombinaciju. Svetla polo majica koju ste upasali u lagane lanene pantalone i stavili kaiš, učiniće da izgledate otmeno a ipak opušteno. S druge strane, polo majica sa ruskom kragnom i klasične svetle farmerke odaju mnogo ležerniji utisak, a možete tome da dodate i lagani sako ukoliko temperature dozvole.

Kombinacija za kancelariju

Iako neka radna mesta nemaju stroga pravila po pitanju oblačenja, nepisano je pravilo da se u kancelariji nosi garderoba koja naginje formalnijoj. Ipak, to ne znači da svaki dan treba da nosite odelo, košulju i kravatu. Naprotiv, na mnogim radnim mestima preporučuje se ležernije odevanje, naročito tokom vrelih letnjih meseci. Chino pantalone sa polo majicom su odličan izbor za kancelariju, a ako Vas posle posla očekuje neobavezno piće sa kolegama ili prijateljima, slobodno obudite klasične farmerke. Trenutno su u trendu mokasine, ali možete da nosite i klasične cipele ili možda patike, u zavisnosti od toga koliko formalno treba da budete obučeni.

Designed & developed by: