Besplatna dostava za porudžbine preko 4.500 dinara.

Boje ovog leta

Da li znaš koje će boje odeće biti najpopularnije ovog leta? Velika je verovatnoća da, kao i većina
muškaraca danas, ne pratiš aktivno svetsku modnu scenu.

Muškarci najčešće isprate trendove koji se pojave i traju, ali vrlo retko istražuju ili planiraju unapred kada su u pitanju garderoba i obuća. Sve i da nisi jako zainteresovan za hit boje leta 2022, dobro je imati u vidu koji je će nijanse i printovi biti aktuelni kako bi mogao da iskombinuješ svoje odevne kombinacije.

Tople boje vrelog leta

Iako je leto možda vrelo samo po sebi, odeća toplih boja je veoma popularna. Jedan od razloga je taj što se narandžasta, žuta pa i roza boja lako uklapaju i sa svetlom i sa tamnom odećom. Ako voliš da nosiš svetle pantalone ili bermude napravljene od laganih i prirodnih materijala, majice kratkih rukava u toplim bojama će se sjajno uklopiti. Možda žute i narandžaste pantalone nisu preterano popularne, ali majice tih tonova lako to nadoknađuju. Bez obzira da li leti voliš da nosiš bele, svetloplave, ili pak crne pantalone (ili bermude), majice u narandžastim i žutim nijansama će biti pun pogodak. Pažljivo izaberi nijansu koja se lepo slaže sa tvojim tenom i bojom kose, jer ne stoje svima podjednako dobro i zagasiti i svetli tonovi.

Hladna strana leta

Ako, s druge strane, nisi ljubitelj toplih boja i više voliš da nosiš odeću hladnih tonova, obradovaće te vest da su plava i zelena pravi hit ovog leta. To znači da možeš da nosiš  teget, svetloplavo, zagasito zeleno ili pak mint i ne brineš da li ćeš biti u trendu. Slično kao sa odećom toplih tonova, hladne tonove ćeš lako kombinovati sa belim i crnim. Mada bi bilo dobro da izbegavaš da nosiš samo jednu boju ili da eksperimentišeš sa različitim nijansama jedne boje u jednoj odevnoj kombinaciji. Umesto da teget majicu upariš sa teget pantalonama, obuci krem ili bele bermude ili, ako temperature to budu dozvolile, svetloplave farmerice.

Bela za sva godišnja doba

Bela možda nije najpopularnija boja tokom hladnih zimskih meseci, ali kada nastupi leto, postaje nezamenjiva i sveprisutna. Bela boja se lako kombinuje sa svim nijansama i tonovima, što znači da će ti svaki komad odeće bele boje lepo stajati bez obzira na boju ostatka tvoje odevne kombinacije. Možda nije baš najsjajnija ideja nositi belo od glave do pete jer jako upada u oči i gotovo je nemoguće ne isprljati se. Bez obzira na to da li ćeš izabrati da nosiš belu polo majicu, košulju, običnu majicu kratkih rukava, ili bele pantalone, možeš sa lakoćom da upariš bilo koji od tih komada sa drugim bojama.

Pratiti modne trendove zna da bude zamorno, a pojedinima čak i odbojno. Iako stvarno nije neophodno konstantno biti u toku sa najnovijim krojevima i bojama, kada obraćaš pažnju na ono što je trenutno u trendu, dobijaš mogućnost da izabereš komade koji će ti najbolje stajati. Ipak, to ne znači da treba uvek da nosiš sve što je popularno; mnogo je važnije nositi ono što ti dobro stoji i u čemu se dobro osećaš, čak i ako nije po poslednjoj modi.

Designed & developed by: