Besplatna dostava za porudžbine preko 4.500 dinara.

Sportska elegancija u muškoj modi: Najbolje kombinacije za prolećnu sezonu

Sa dolaskom proleća i lepšeg vremena, neophodno je presložiti garderobu u ormaru. Vreme je da se sklone teški i topli komadi od vune i umesto njih se ponese odeća otvorenijih krojeva i lakšeg materijala. Iako je ovo lako uraditi, uklapanje tih istih komada u jednu celinu kako bi se dobila elegantna odevna kombinacija nije uvek lak zadatak. Upravo se iz tog razloga Garinello tim potrudio da ponudi rešenje tog problema i to tako što ćemo predložiti kombinacije za prolećnu sezonu u kojima ćete izgledati odlično.

Prsluk i košulja dugih rukava

Prsluk je idealan komad garderobe za prolećno vreme! Ne samo da čuva toplotu kada je vetrovito ili prohladno, već je i lako uklopiv sa različitim tipovima košulja i majica. Budući da je prsluk sam po sebi izrazito sportski komad, ukoliko želite da mu dodate dozu elegancije, naš predlog je da ga uklopite sa košuljom dugih rukava. Ovako upareni, košulja i prsluk mogu da se nose sa ležernijim cargo pantalonama sa džepovima, ali i sa malo elegantnijim modelima kao što su chino pantalone. Ipak, savetujemo da ovu kombinaciju obučete kada je vreme toplije, naročito ako prsluk nema kapuljaču.

Lagana prolećna jakna

Lagana prolećna jakna je veoma lak komad za uklapanje jer može da se nosi sa mnogo različitih modela majica, košulja i dukseva. Ukoliko želite da budete primećeni, uvek možete da odaberete prolećnu jaknu u boji – krem, teget ili maslinasta jakna se izdvajaju u moru crnih ili sivih jakni koje se najčešće nose. Odlična stvar u vezi sa prolećnom jaknom je to što je napravljena od laganog materijala koji odlično štiti od vetra i hladnoće, ali ipak nije kao zimske jakne u kojima bi Vam bilo pretoplo. Uklopite prolećnu jaknu sa sportskim pantalonama i patikama, ali je bez problema možete poneti i sa košuljom dugih rukava, chino pantalonama i cipelama, ukoliko želite malo elegantniji look.

Polo majica i jakna sa kapuljačom

Polo majica je neverovatan komad koji se divno uklapa i kombinuje kako sa sportskim, tako i sa elegantnim komadima garderobe. Zbog svog ležernog kroja, odlično stoji kada se nosi sa cargo pantalonama sa džepovima, ali se podjednako dobro slaže i sa sakoom, elegantnim pantalonama i cipelama. Ako više naginjete opuštenijim kombinacijama, predlažemo da polo majicu uklopite sa laganom prolećnom jaknom sa kapuljačom i patikama. Kada je reč o bojama, naš savet je da ne zaobilazite svetlije nijanse i tonove, jer će dašak boje da Vas učini mnogo primetnijim u moru zagasitih, tamnih tonova koji se često viđaju na ulicama.

Udobne sportske pantalone

Ako ste ovog proleća aktivni i provodite mnogo vremena napolju, veoma je važno da pantalone koje nosite budu ne samo lepe na oko, već i funkcionalne. Udobnost je uvek pri vrhu liste prioriteta kada je reč o odeći, pa pantalone birajte na osnovu toga koliko se dobro osećate kada ih nosite. Naravno, to ne znači da ne možete da uklopite elegantnije pantalone sa ležernijim odevnim komadima, i obrnuto. Naprotiv, ako odaberete model pantalona koji je „neutralan“, moći ćete po potrebi da ih nosite i sa jaknom i patikama, ali i sa sakoom i cipelama. Najvažnije je da odaberete model i veličinu koji odgovaraju Vašoj građi tela, a zatim polako uklapate ostale komade garderobe.

Designed & developed by: